Ejendom administrationsselskab – ansætte en

Leje en ejendom administrationsselskab er en rigtig god idé, hvis du har endda en lille lejlighed bygning. At have nogen at tage sig af alle de små detaljer i en lejebolig betyder, at du vil have mere tid til at finde den næste gode investeringer. Også, forsøge at gøre det hele selv er den sikreste måde at gøre din investering i fast ejendom erfaring en bitter. For at finde en god ejendom manager, stille følgende spørgsmål.
1. andre egenskaber de formår? Det er bedst, hvis de har udlejningsejendomme, der ligner jeres. Du kan også køre af deres andre egenskaber at se hvordan de vedligeholdes.
2. gebyr? De varierer rundt om i landet fra så lavt som 4% af brutto husleje for større bygninger, til så meget som 12% for enfamiliehuse. Sørg for gebyret er klart anført og forstået.
3. ekstra omkostninger? Er fremvisninger ekstra? Koster udsættelser ekstra (ud over de juridiske gebyrer)? Eventuelle andre ekstramateriale?
4. hvem håndterer faktisk din ejendom? Det er bedst, hvis en person håndterer din bygning hele tiden, og har nogle erfaringer. Få deres navn.
5. hvordan og Hvornår er gebyret, der opsamlet? Vil du blive faktureret, eller vil det blive trukket fra din konto direkte? Månedlige? Kvartalsvis?
6. type reklame? Nøjagtigt hvordan vil de annoncere enhederne og hvad vil det typisk koste dig?
7. tid og koste for at forberede enheder? Hvad er de typiske rengøringsgebyr på en ledig stilling, og hvor lang tid vil det normalt være før det er lejet ud igen?
8. type regnskabsmæssige? Hvilke typer rapporter de sender, og hvor ofte? Hvordan er konti oprettet?
9. deres åbningstider? Hvad er deres åbningstider, og hvem tager weekend opkald?
10. Hvad skal ejergodkendelse? Hvad dollar beløb har brug for din tilladelse, og er denne forhandling?
Du bør stille andre spørgsmål, baseret på dine specifikke behov og den særlige egenskab. Sørg for at spørge alt op foran, og du vil have færre misforståelser, og en god leder. Real estate investering og at være en udlejer er meget mindre stressende med en god ejendom administrationsselskab.

2 Comments

  1. Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  2. Wonderful website you have here but I was curious about if you knew of any forums that cover the same topics discussed here? I’d really love to be a part of group where I can get suggestions from other knowledgeable people that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Kudos!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.